Holocén Természetvédelmi Egyesület

Elérhetőségünk:

3525 Miskolc, Kossuth u. 13.;
Tel: 46/508-944;
E-mail: holocen@holocen.hu 
Adószám: 19931401-1-05

 

Egy új küldetés vár rád! Indul a 2014-es Klímaőrjárat vetélkedő

 

Február 20-ig lehet jelentkezni a felső tagozatosok számára meghirdetett játékos éghajlatvédelmi vetélkedőre, a Klímaőrjáratra. A régiós fordulók során a diákok 3 fős csapatokban szövetkezve derítik fel a környezetükben, iskolában és otthon tapasztalható környezetrongáló folyamatokat, vizsgálják meg a lehetséges megoldásokat, és tárják fel, a lehető legmeggyőzőbb módon, saját nyelvükön kutatásaik eredményét.

 


Kedves Iskola, Tanárok, Diákok!

Örömmel adunk hírt, hogy idén is meghirdetésre kerül Klímaőrjárat vetélkedőnk, ezúttal is izgalmas és újszerű feladatokkal!
A Magyar Természetvédők Szövetsége az E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesülettel közösen KLÍMAŐRJÁRAT címmel országos 3 fordulós vetélkedőt hirdet, amely 2014. február 21-től 2014. június 2-ig tart. A program a KEOP-6.1.0/B/11- 2011-0142 projekt keretében az Európai Unió támogatásával valósul meg.
A vetélkedőre 5-8. osztályos, felső tagozatos diákok jelentkezését várjuk Pest megye és Budapest kivételével az ország valamennyi régiójából 2014 február 20-ig. A jelentkezéseket 3 fős diákcsapatokban várjuk, iskolánként tetszőleges számú csapattal.
Az izgalmas vetélkedő során a gyerekek sikerszakmákban próbálhatják ki magukat, oknyomozó riporterként küldetésük, hogy felderítsék a főbb környezeti problémákat, okos kis tudósként megoldást keresnek rájuk, kommunikációs szakemberként pedig továbbadják a szerzett ismereteket.
A legjobban teljesítő csapatok oklevelet kapnak és értékes és hasznos ajándékokból álló ajándékcsomagban részesülnek (illusztrált öko könyvek, magazin-előfizetések, terep-, túra- és kerékpáros felszerelések, kreatív környezettudatos játékok és egyéb értékes ajándékok). A régiónkénti győztes csapatok egy feledhetetlen 5 napos jutalom kalandtáborban vehetnek részt, mely Márokpapiban a Csiperke Erdei Iskolában kerül megszervezésre.
A vetélkedőn a részvétel ingyenes, jelen felhívás szabadon terjeszthető!
Letölthető a részletes felhívás, a jelentkezési lap és a felhíváshoz kapcsolódó plakát (iskolai kifüggesztésre), mely anyagok a http://www.mtvsz.hu/kornyezeti_neveles aloldalról is letölthetőek.

A vetélkedőhöz sok sikert kívánunk!

Tisztelettel, a szervezők nevében, Nagyhaju Nóra

 

{phocadownload view=file|id=25|text=A pályázati felhívás anyaga|target=s}

{phocadownload view=file|id=26|text=Jelentkezési lap|target=s}

{phocadownload view=file|id=27|text=Plakát|target=s}