Holocén Természetvédelmi Egyesület

Elérhetőségünk:

3525 Miskolc, Kossuth u. 13.;
Tel: 46/508-944;
E-mail: holocen@holocen.hu 
Adószám: 19931401-1-05

 

Zöld Civil ON - a világhálón tartják éves találkozójukat a zöld civilek

                                                                                     

Az Éghajlatvédelmi Szövetség szervezésével 20 civil szervezet közreműködésével idén a világháló biztosítja a helyszínt a zöld civilek találkozójának. A Zöld Civil ON 2020. szeptember 21-25. között 23 plenáris,és szakmai programmal, szekció találkozóval és közösségi eseménnyel várja az érdeklődőket.

2020-ban a koronavírus miatt a világháló biztosít helyszínt a Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek Országos (Nem)találkozójának a Zöld Civil ON eseményeinek. 
2020. szeptember 21-25. között több mint 20 plenáris,és szakmai programmal, szekció találkozóval és közösségi eseménnyel várunk benneteket!
 
A Zöld Civil ON hírlevelét itt tudjátok megtekinteni:
 
A kiadványban a találkozó fontosabb részleteit mutatjuk be. A bemutatott programok lehet, hogy változni fognak és lehetnek olyan programok, amelyek később kerülnek be az események közé, ezért ebből a kiadványból kimaradnak, így hát azt javasoljuk, hogy figyeljétek a Zöld Civil közösségi oldalt, ahol minden programot bemutatunk! Az oldalt itt találjátok: https://www.facebook.com/zoldcivil
 
 
A Zöld Civil ON rendezvényein a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a találkozó összes programjára a Jelentkezési lap kitöltésével lehet itt:  https://forms.gle/TwDjhgmc6nCZNjZ16